Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2012 του ΒΑΟ: Γιορτινή και γεμάτη από χαμόγελα και ελπίδα εκδήλωση ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012 ο ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου στην αίθουσα «Ν. Εγγονόπουλος» (πάρκο «Μ. Θεοδωράκης» - πρώην ΤΥΠΕΤ).


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές, προπονητές, τα μέλη και οι φίλοι του ΒΑΟ.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βριλησσίων κος Κων. Ιωαννίδης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων κος Αναστ. Δημητρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού ″Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας″ κος Ξένος Μανιατογιάννης και ο επικεφαλής του συνδυασμού ″Τα Βριλήσσια των Πολιτών″ κος Νικ. Ζήσης.


Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και γεμάτη από χαμόγελα και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.


Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ευχήθηκε σ’ όλους Καλή Χρονιά με Υγεία για τον καθένα και επιτυχία στους στόχους των τμημάτων του Συλλόγου. Στην συνέχεια έγινε ένας σύντομος απολογισμός των πεπραγμένων του συλλόγου, τόσο από την πλευρά της Διοίκησης, όσο και από την πλευρά της αγωνιστικής παρουσίας του συλλόγου στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην άνοδο στην Β’ ΕΣΚΑ της ομάδας των Ανδρών και στην επιτυχία των ομάδων των Εφήβων (πέρασαν στις 22 καλύτερες ομάδες της ΕΣΚΑ) και των Παίδων (3οι στον όμιλό τους).
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκτιμώντας την πολυετή προσφορά τους στο Σύλλογο, βράβευσε με τιμητικές πλακέτες τους κκ Κων/νο Παπαδή (ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών Πρόεδρο), Ιωάννη Πελέση (ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών Γραμματέα και Ταμία) και Χρήστο Αναστασίου (προπονητή και τεχνικό σύμβουλο από την ίδρυση του συλλόγου).
Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και την κλήρωση των τριών (3) δώρων που αντιστοιχούν σε φλουρί.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Αργυρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...