Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Μαθαίνουμε ότι πολλοί από το χώρο του ΠΑΣΟΚ μετακινούνται (ήδη έχουν μετακινηθεί) προς της αριστερή πλευρά, προς το κόμμα του κ. Κουβέλη.
Εντύπωση μπορεί να μην προκαλεί αλλά οπωσδήποτε στην ΄΄προοδευτική΄΄ παράταξη του ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται σημεία απόλυτης διάλυσης.
Το επισημαίνουμε κυρίως γιατί οι εξελίξεις αυτές θα έχουν επιπτώσεις και στη δημοτική παράταξη του κ. Μανιατογιάννη. Πολλοί το αποσιωπούν τεχνιέντως και θα λέγαμε σκοπίμως. Όμως αποτελεί σημείο συζήτησης. Μόνος, τελικά, θα μείνει ο κ. Μανιατογιάννης εκτός κι αν ακολουθήσει κι αυτός την ίδια πορεία προς την πλευρά της Δημοκρατικής Αριστεράς. Μπορεί να κάνει και κάτι άλλο. Να έχει το ένα πόδι στο ένα κόμμα και το άλλο στο άλλο κόμμα. Επικίνδυνο λίγο, θα λέγαμε εμείς.
Ακόμη και τοπικά μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στο χώρο της .....΄΄΄προοδευτικής΄΄ παράταξης αγωνιωδώς προσπαθούν να μην ασχολούνται με το τόσο σοβαρό ζήτημα. Κάνουν το...παπάκι, ως συνήθως.
Βέβαια θα ισχυριστούν ότι δεν αποτελεί μείζον ζήτημα για την πόλη και δεν επηρεάζει τα τεκταινόμενα στην πόλη. Ας θυμηθούν, όμως, τι έλεγαν προ των δημοτικών εκλογών!!!
Είχαμε ακούσει το αμίμητο....΄΄η παράταξη είναι στηριγμένη από κόμμα εξουσίας και έχει δύναμη. Πώς θα συζητήσει με μικρές δημοτικές παρατάξεις, που δεν έχουν προοπτική εξουσίας!!!΄΄
Θα επανέλθουμε στο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...