Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η δεινή οικονομική θέση της οικονομίας της πατρίδας μας αποτέλεσε σημείο συζήτησης και προβληματισμού στο δημοτικό μας συνδυασμό, ΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄.
Πιστεύουμε οτι και όλοι οι δημότες και οι πολίτες έχουν ως αντικείμενο συζητήσεων στην καθημερινότητά τους την οικονομία της χώρας και κατ΄επέκταση την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών τους.
Πέραν της οποιασδήποτε ενέργειας που ο δημοτικός μας συνδυασμός κάνει προς την κατεύθυνση της αλληλέγγυας θέσης μας απέναντι στους συνανθρώπους μας, αποφασίσαμε να μην στηρίζουμε ξένα προϊόντα πλέον ή εισαγόμενα προϊόντα όταν υπάρχουν αντίστοιχα Ελληνικά με υπογραφή.
Στο πλαίσιο αυτό ξεκινήσαμε έρευνα ανεύρεσης των προϊόντων αυτών και πολύ περισσότερο προσπαθούμε να βρούμε τους ίδιους τους παραγωγούς  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ (!!!) , με σκοπό την στήριξη και την προώθησή τους.
Έχουμε ήδη έλθει σε επαφή με πολλούς απο αυτούς και είμαστε σε θέση να οργανώσουμε έκθεση αυτών των προϊόντων σε τιμές καθαρές και χωρίς μεσάζοντες. Το κόστος τους θα εκπλήξει τους πάντες όπως εξέπληξε κι εμάς και επιθυμούμε να το μοιραστούμε με όλους.
Η κίνηση αυτή έχει στόχο την στήριξη της Ελληνικής οικονομίας με ουσιαστικό τρόπο και παροτρύνουμε όλους τους πολίτες να ακολουθήσουν αυτή την πορεία.
Θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε δημόσια μαζί με τους ίδιους τους παραγωγούς στον τόπο μας για να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε τιμές πάρα πολύ χαμηλές χωρίς να υποτιμάται η ποιότητά τους.
Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση όπου θα γνωστοποιούμε το αποτέλεσμα αυτής της μεγάλης προσπάθειάς μας προς όφελος όλων.

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...