Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΠΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Μήνυμα αγάπης για το περιβάλλον έστειλε ο Σ.Π.Α.Π στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του για το 2012


Μηνύματα αγάπης για το δάσος και το περιβάλλον έστειλε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) με την ευκαιρία της εκδήλωσης που πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2012. Τους προσκεκλημένους στη γιορτή υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έκοψαν την πίτα του Συνδέσμου για το 2012 με ευχές για την πορεία του Σ.Π.Α.Π αλλά και τους ανθρώπους του, εθελοντές, συνεργάτες και εργαζομένους.


Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π κ. Πατούλης, ευχήθηκε μετά τη χρονιά αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού της λειτουργίας του που ήταν του 2011, οι προσπάθειές του Συνδέσμου να φέρουν ακόμη περισσότερους καρπούς και να γίνουν περισσότερα βήματα μπροστά. «Στις δύσκολες εποχές που διανύει η πατρίδα μας και η κοινωνία μας, η προσωπική στάση του καθενός, κι όχι η παρουσία του αδύναμου και ασθενικού κράτους μας, είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά. Πίστη μας είναι ότι μέσα από την ενότητα, την κοινή δράση και τη συνεργασία έρχονται και τα καλύτερα αποτελέσματα. Για αυτό και ζητούμε από τους Δήμους μέλη του Συνδέσμου με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη να συμβάλουν στην προώθηση των στόχων του. Θέλουμε τα μέλη της οικογένειας του Σ.Π.Α.Π να είναι ενεργά αλλά και να αποτελούν το παράδειγμα για τους συμπολίτες μας κινητοποιώντας ακόμα περισσότερα ζωντανά κύτταρα των τοπικών κοινωνιών μας» ανέφερε ο κ. Πατούλης, και έδωσε ραντεβού με τους παρευρισκομένους στην επόμενη αναδάσωση στο Πεντελικό την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012.


Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του βιβλίου – λευκώματος «Στηρίζουμε τη δεντροφύτευση προσφέρουμε στον άνθρωπο και στο περιβάλλον» που κέρδισε τους επαίνους του ακροατηρίου. Στην παρουσίασή της η συγγραφέας Μαρία Γκουργκούνη, μίλησε για το δέντρο και το δάσος, τα φυσικά αυτά μνημεία της ανθρωπότητας και την αξία τους στη ζωή του ανθρώπου, στέλνοντας το μήνυμα της σημασίας της δεντροφύτευσης ως μέσο προσφοράς στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Επίσης, λόγω απουσίας, δια εκπροσώπου αναγνώστηκε χαιρετιστήριο μήνυμα της δεύτερης συγγραφέα του βιβλίου Γεωργία Αϊτάκη, ενώ για την εκδοτική αυτή προσπάθεια λίγα λόγια είπε και ο εκδότης Ηλίας Καυκάς.


Για τη σημαντική συμβολή του στην έκδοση του βιβλίου βράβευσε ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π κ. Πατούλης, τη χορηγό εταιρία J&P αβαξ, παραδίδοντας τιμητική πλακέτα στο Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας Ιωάννη Κούμενο, συγχαίροντας την εταιρία για την περιβαλλοντική της ευαισθησία.


Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Π.Α.Π μεταφέροντας μήνυμα ενότητας για το 2012 προκειμένου να προωθήσει ο Σ.Π.Α.Π ακόμη πιο δυναμικά τις επιδιώξεις του.


Ιδιαίτερη στιγμή στη βραδιά αποτέλεσε η παράδοση τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π κ. Πατούλη, για την προσφορά του στην προστασία του δάσους και εν γένει του φυσικού περιβάλλοντος στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου Μαΐου – Οκτωβρίου 2011. Την πλακέτα παρέδωσε ο Αντιδήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδας και μέλος του Δ.Σ. του Σ.Π.Α.Π Αθανάσιος Μαργέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...