Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ

Όταν ΄΄κάποιοι΄΄ αφαιρούσαν το 2003 λόγω ΄΄έλλειψης χρημάτων΄΄ απο τις δημόσιες επενδύσεις την κατασκευή των αγωγών ομβρίων στην περιοχή Βριλησσίων - Χαλανδρίου (Πάτημα) δεν ήξεραν την πραγματική κατάσταση στην πολύπαθη περιοχή.
Ακόμη και σήμερα, ύστερα απο πολλές παρεμβάσεις και μερική τοποθέτηση αγωγών ομβρίων υδάτων, κυρίως στα Βριλήσσια, η κατάσταση δεν περιγράφεται.
Χθές, αργά την νύχτα, με την πρώτη νεροποντή βγήκαμε στην οδό Αγ. Αντωνίου, ακριβώς στον ναό του Αγ. Αντωνίου και περπατήσαμε σε όλο το μήκος της οδού. Δείτε, λοιπόν, τι επικρατούσε χθές το βράδυ εκεί.
 Σ΄αυτές τις καταστάσεις ποιό συνεργείο θα μπορούσε να δώσει λύσεις; Κανένα. Κι αυτό δεν έγινε μόνο χθές αλλά γίνεται πάντα και με τις πρώτες βροχές.
Το μόνο φώς που υπάρχει όπως θα δείτε είναι το καντηλάκι του ναού, που έχτισε ο Σύλλογος Ανεγέρσεως του Νέου Ναού του Αγ. Αντωνίου με τον αλησμόνητο πατέρα Θεόκλητο, να φέγγει τα βήματα των πεζών. Ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται. Κανείς δεν είχε ποτέ την ΄΄σοφία΄΄ να βάλλει φώτα στο δρόμο, τουλάχιστον να βλέπει ...΄΄πού πατάει΄΄ ο πεζός για να μην βρεθεί στην.... Αττική οδό!!!
Δείτε, λοιπόν, την αδράνεια και την διαφορία της πολιτείας και των δήμων Χαλανδρίου και Βριλησσίων.
Σήμερα να ευχηθούμε να μην έχουμε χειρότερα.
Άπειρες φορές ο Παπα-Αντώνης του Ναού σήκωσε τα ράσα να μαζέψει τα νερά και τα φερτά απο την εκκλησία. Ποιός όμως ακούει και βλέπει:::::!!!!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...