Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

THN ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Την Τετάρτη στις 29 φεβρουαρίου 2012, στις 18.30 και στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου συγκαλείται η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης με αντικέιμενο συζήτησης η αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της πόλης.
Το προς συζήτηση θέμα αποτελεί μια απο τις σημαντικότερες ενέργειες, που μπορεί να γίνουν σε κάθε δήμο. Η αναθεώρηση των συντελεστών δόμησης, ο καθορισμός νέων στοιχείων στην καθημερινότητα του δημότη, ο εντοπισμός των αναγκών σε εκπαίδευση, αθλητισμό, κοινωνική φροντίδα και το κυκλοφοριακό σε μια πόλη, η συγκοινωνία, το πράσινο, οι ελεύθεροι χώροι αποτελούν στοιχεία πολιτισμού και προόδου.
Η διαδικασία επομένως ενδιαφέρει όλους τους δημότες και γι΄αυτό η συζήτηση στην επιτροπή διαβούλευσης και όχι μόνο πρέπει να βρίσκεται σε απόλυτη προτεραιότητα στα ενδιαφέροντα της πόλης μας.
Οι συζητήσεις αυτές είναι δημόσιες κι έτσι επιτρέπεται η παρουσία δημοτών.
Στην συζήτηση θα παρουσιαστεί η πρόταση των μελετητών και θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη της επιτροπής να εμπλουτίσουν με τις δικές προτάσεις και σκέψεις την μελέτη, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...