Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :ΚΑΙ Ο ΣΠΑΠ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΟΛΤΟΒΟΛΑΤΑΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

Σε χθεσινή ομόφωνη απόφασή του ο ΣΠΑΠ στη συνεδρίασή του με θέμα μεταξύ άλλων και το θέμα του φωτοβολταϊκού πάρκου ψήφισε εναντίον της απόφασης για εγκατάστασης των φωτοβολταϊκων συστημάτων 3500 στρεμμάτων στην Πεντέλη.
Χαιρετίζουμε κι εμείς την απόφαση αυτή και θεωρούμε ότι είναι καιρός και ο δήμος Βριλησσίων έστω και αργά να συζητήσει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο, κάτι που ζητήσαμε απο καιρό και όλοι να στηρίξουν την θέση της αποτροπής της τοποθέτησης αυτών των εγκαταστάσεων στο Πεντελικό όρος.
Είναι μια θέση που ο δικός μας συνδυασμός, ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ήδη από πολλούς μήνες παρακολουθεί και πήρε άμεσα αρνητική θέση με τόλμη και καθαρότητα.
Ελπίζουμε και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις μηδέ εξαιρουμένου του δημάρχου να τεθούν απέναντι στην  πρόθεση ικανοποίησης συμφερόντων, που μοναδικό στόχο έχουν το κέρδος και την καταστροφή!!!
Συνεχίζουμε τον αγώνα με σκοπό να ακυρωθεί η όποια συμφωνία Εκκλησίας και Υπουργείου για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στην Πεντέλη!!!


ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...