Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα, εκπρόσωποι του δημοτικού μας συνδυασμού συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των εργαζομένων του δήμου.
Την συνάντηση ζήτησε ο συνδυασμός μας στο πλαίσιο της πολιτικής, που διαμορφώνεται για τους εργαζόμενους στη τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στα δεδομένα των περικοπών, που επιβάλλει η κυβέρνηση και το μνημόνιο στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Στη συζήτηση διαπιστώθηκε η ανάγκη των στενών σχέσεων, που είναι ανάγκη να αναπτυχθεί μεταξύ των εργαζομένων και όλων εκείνων που διαμορφώνουν ή που μπορεί να διαμορφώσουν στο μέλλον.
Καταγράφηκαν οι ταυτόσημες απόψεις και θέσεις ενώ επισημάνθηκαν και οι όποιες διαφορετικότητες. Κταγράφηκαν τα προβλήματα που ανακύπτουν με τις νέες πολιτικές τοπικά και ευρύτερα.
Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης το χαρακτηρίζουμε απόλυτα επιτυχημένο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει να υπάρξει και νέα συνάντηση σύντομα.
Θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις μας με όλους τους εργαζόμενους του δήμου και σε όλους τους χώρους δουλειάς.
Τονίζουμε ότι θα ήταν θετικό να ανταποκριθούν όλες οι δημοτικές παρατάξεις στην κατεύθυνση αυτή ώστε να υπάρξουν αναχώματα αντίστασης απέναντι στις προθέσεις των κυβερνήσεων να απαξιώσουν τη δουλειά των Ελλήνων εργαζομένων, της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας.
Να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη αντιστάσεων στις πολιτικές περικοπών προς την τοπική αυτοδιοίκηση, που έχει ως συνέπεια να οδηγήσουν στην χρεοκοπία της και στη στροφή της στις ιδιωτικοποιήσεις των παροχών προς τον δημότη.
Σε κάθε συνάντησή μας θα ακολουθεί πάντα ενημερωτικό δελτίο τύπου.

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...