Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στη συνέχεια των συναντήσεών μας με τους χώρους δουλειάς των εργαζομένων του δήμου μας συναντηθήκαμε με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα ΄΄Κρίκος΄΄.
Η συνάντηση χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σπουδαία και χρήσιμη και για τις δύο πλευρές. Αντηλλάγησαν απόψεις θέσεις και καταγράφηκαν τα προβλήματα ειδικά και γενικά.
Διαπιστώσαμε ότι πολλά είναι αυτά τα προβλήματα και δυστυχώς όχι μόνο χρονίζουν αλλά και διαιωνίζονται με προκλητικό τρόπο.
Παραμένουμε κοντά στους εργαζόμενους που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις μας με τους υπόλοιπους χώρους δουλειάς του δήμου ώστε να έχουμε πλήρη και ευρεία εικόνα της λειτουργίας του δήμου μας, τεκμηριωμένα και γνήσια, απο πρώτο χέρι.
Οι συναντήσεις αυτές μας έχουν κάνει σοφότερους και καλύτερους γνώστες αυτής της λειτουργίας του δήμου.
Αυτό που μπορούμε να ανακοινώσουμε σήμερα είναι ότι πολλοί και πολλές φορές δίνουν εσκεμμένα πλασματική εικόνα προς την κοινωνία κι αυτό μας θυμώνει, μας εξοργίζει γιατί παραποιείται η αλήθεια σκόπιμα. Αυτό θα τελειώσει κάποια στιγμή και είμαστε αποφασισμένοι να αναδείξουμε την αλήθεια να την γνωρίσει και η κοινωνία, η πόλη μας.

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...