Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

H Πεντέλη εν Δράσει δίπλα στα ορφανά παιδιά

Στις ημέρες μας όπου η οικονομική κρίση στη χώρα μας παίρνει διαστάσεις οικονομικής καταστροφής η «Πεντέλη Εν Δράσει» σε συνεργασία με το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα οικονομικής «υιοθεσίας» ορφανών παιδιών στην Ελλάδα.
Το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης συγκεντρώνει πλέον όλες τις προσπάθειες του στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας πρόσφατα το πρόγραμμα για την οικονομική υιοθεσία ορφανών παιδιών που ζουν με τον παππού και τη γιαγιά με χαμηλά εισοδήματα. Όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι του Καραβανιού « υπάρχει ήδη μακρύς κατάλογος ελλήνων, που είναι πρόθυμοι με το υστέρημα τους να αναλάβουν να βοηθήσουν οικονομικά ένα ορφανό παιδί».
Η «Πεντέλη Εν Δράσει» θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και καλεί τους συμπολίτες μας που γνωρίζουν οικογένειες με ορφανά παιδιά και οικονομικά προβλήματα να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 2103816886 και 6977325449.
Με σεβασμό και διακριτικότητα, μετά από την παρέμβαση μας, το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης θα προσεγγίζει τις οικογένειες αυτές και θα τις στηρίζει.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.karavani.gr/greek/press/2012/03/index.html


Το Γραφείο Τύπου της
Πεντέλη Εν Δράσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...