Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΠΟΥΛΙΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ EBAY!!!! ΠΟΣΟ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!

"Προσφέρω τη χώρα μου για πώληση. Ό,τι έχει τελοσπάντων απομείνει από αυτή... Χαμηλές συντάξεις, χαμηλοί μισθοί, χαμηλές προσδοκίες... αλλά πολύς ήλιος διαθέσιμος για την ώρα.



Πολλές φυσικές πηγές και ορυκτά ακόμη ανεκμετάλλευτα. Η γραφειοκρατία στα καλύτερα της. Υπακοή στην τρόικα και τους τραπεζίτες εγγυημένη. Ο αγοραστής θα αποκτήσει 300 πολιτικούς, εκπαιδευμένους στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών των Σκανδάλων. Και ελληνικά ομόλογα με εξαιρετικά υψηλή αξία... για κονφετί!"
Με τίτλο ''Ο Θόδωρος ενάντια στον υπόλοιπο κόσμο'', το δημοσίευμα αναφέρει πως ''ο Θεόδωρος Ρ. συμμερίζεται την οργή των συμπατριωτών του. Είναι οργισμένοι με τους πολιτικούς που οδήγησαν στη χρεοκοπία όχι μόνο μια χώρα, αλλά μια ολόκληρη κοινωνία. Πολιτικοί, οι οποίοι παρά τα λάθη τους απολαμβάνουν ακόμη τα προνόμια της βουλευτικής ασυλίας''.

Μόλις ...72.000 δολάρια θα ''έπιανε'' η Ελλάδα σε περίπτωση που πωλούνταν μέσω ebay. Τουλάχιστον αυτή ήταν η μεγαλύτερη προσφορά που υποβλήθηκε μετά από το πωλητήριο - με τιμή εκκίνησης 1.525 δολ. - που ανέβηκε στη γνωστή ιστοσελίδα στις 2 Απριλίου, προκαλώντας σάλο. 'Οσο για το ποιος κρυβόταν πίσω από την αγγελία, η Süddeutsche Zeitung αποκαλύπτει πως πρόκειται για τον Θόδωρο Ρ., Έλληνα 30 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...