Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα

Στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε την πρώτη ασφαλή εκτίμηση που θα αντανακλά το 12-13% των εκλογικών τμημάτων, από τεχνική τουλάχιστον άποψη, όπως δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης.



'' Το αν αυτό θα είναι πολιτικά επαρκές, δεν μπορούμε να το πούμε από τώρα διότι υπάρχουν πολλές παράμετροι,'' συμπλήρωσε.


Σύμφωνα με τον υπουργό, αν π.χ. υπάρχουν 2-3 κόμματα που θα βρίσκονται κοντά στο 3% θα υπάρχει ζήτημα με την κατανομή των εδρών. Άλλη μία ιδιαιτερότητα είναι αν το πρώτο κόμμα θα βρεθεί πολύ κοντά στο δεύτερο και το δεύτερο κοντά στο τρίτο.


'Οπως εξήγησε ο κ. Γιαννίτσης, οι ιδιαιτερότητες αυτές οφείλονται στο γεγονός ότι τα κόμματα είναι περισσότερα από τις άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.


Αναφερόμενος στην απειλή των Anonymous για ''χτύπημα'' τη βραδιά τον εκλογών, ο κ. Γιαννίτσης διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι στις απειλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...