Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ανακοινώνουν σήμερα την κοινή τους κάθοδο στις εκλογές ΔΡΑΣΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ - Τζήμερος: Θέλουμε να περάσουμε το 3%

Κοινή κάθοδο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου αποφάσισαν ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ, Στέφανος Μάνος, και ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος, όπως ανακοίνωσαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σε κοινή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν σήμερα το μεσημέρι.



Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Θάνος Τζήμερος είπε ότι υπάρχουν θέσεις της ΔΡΑΣΗΣ με τις οποίες διαφωνούν αλλά υπάρχει κοινή πλατφόρμα συνεργασίας. «Δεν πρόκειται για γάμο αλλά για άθροισμα ψήφων. Θέλουμε να περάσουμε το 3%», συμπλήρωσε, ενώ απέκλεισε πιθανή συνεργασία με την κεντροαριστερά.


Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Θάνος Τζήμερος είπε ότι υπάρχουν θέσεις της ΔΡΑΣΗΣ με τις οποίες διαφωνούν αλλά υπάρχει κοινή πλατφόρμα συνεργασίας. Επισήμανε ότι οι βουλευτές θα μοιραστούν με βάση τη δύναμη που θα καταγραφεί. Χαρακτήρισε τη ΝΔ κόμμα – απολίθωμα που απέμεινε από την παλιά εποχή χώρο παλιάς κοπής με παλαιάς κοπής πολιτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...