Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Σάλος με το έγγραφο Καμμένου - "Πλαστό το κείμενο που διένειμε η Προεδρία" επιμένει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Διαψεύδει εκ νέου ο Πάνος Καμμένος ότι παρέδωσε στην Προεδρία της Δημοκρατίας, έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο θα συμμετέχει σε κυβέρνηση σωτηρίας, είναι πλαστό. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ακόμη πως δεν θα παραστεί στη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια, σε περίπτωση που το αντικείμενο συζήτησης θα είναι το επίμαχο έγγραφο.



Από την πλευρά της η προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι ο κ. Καμμένος παρέδωσε το σχετικό έγγραφο, το οποίο στη συνέχεια διενεμήθη στα πολιτικά κόμματα.
Ο κ. Καμμένος, όμως, μιλώντας το πρωί σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε πως το κείμενο που αναπαράχθηκε σε διαδίκτυο και τηλεόραση και διέρρευσε από την προεδρία της Δημοκρατίας είναι πλαστό. Σύμφωνα με αυτό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα δεχόταν την συμμετοχή του σε κυβέρνηση συνεργασίας-προσωπικοτήτων σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. Μάλιστα σε περίπτωση που θα συμφωνούσε στη δημιουργία κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας», θα γινόταν ανάληψη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...