Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο Σ.Π.Α.Π εκπαιδεύει εθελοντές και μικρούς μαθητές σε θέματα πυροπροστασίας και πυρασφάλειας

Εκπαιδευτική δράση με θέμα: «Πρόληψη και πυροπροστασία» διοργανώνει την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 9:30 π.μ. ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) σε συνεργασία με τον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του Δάσους Συγγρού (Λεωφ. Κηφισίας - σύνορα Δήμων Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Πεντέλης) με τη συμμετοχή εθελοντών του Συνδέσμου και μαθητών των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου.


Η δράση στόχο έχει την ενημέρωση και εκπαίδευση των εθελοντών του Σ.Π.Α.Π αλλά και των μικρών μαθητών σε θέματα πυροπροστασίας και πυρασφάλειας στο πλαίσιο της αντιπυρικής περιόδου που διανύουμε αλλά και την ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εκπρόσωποι του Σ.Π.Α.Π θα δώσουν οδηγίες στους συμμετέχοντες σε ζητήματα πρόληψης, πυροπροστασίας και κατάσβεσης. Μετά το πέρας της θεωρητικής εκπαίδευσης θα ακολουθήσει άσκηση-επίδειξη από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επίσης, οι μαθητές των σχολείων, στο πλαίσιο της παιδαγωγικής διαδικασίας, και ενόψει και της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, θα στείλουν μήνυμα αγάπης προς το περιβάλλον συμμετέχοντας στον καθαρισμό του δάσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...