Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΛΕΓΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ

Ο κ. Σαμαράς κάλεσε σε συστράτευση όλων των κεντροδεξιών σχημάτων με σκοπό την εκλογική νίκη στις επερχόμενες εκλογές. Σήμερα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος ελήφθησαν και αποφάσεις μεταξύ των άλλων όπως η καθημερινή πρωϊνή συνάντηση στελεχών (πρωϊνός καφές) όπου θα καταγράφονται τα γεγονότα και οι εξελίξεις. Στον πρωϊνό καφέ θα συμμετέχουν κάθε ημέρα, οι κ.κ. Αβραμόπουλος, Δήμας, Μεϊμαράκης, ο Γραμματέας του κόμματος και ο κ. Μιχελάκης.
Απουσιάζουν οι κ.κ. Μουρούτης και Λαζαρίδης εκ των πολύ στενών συνεργατών του Α. Σαμαρά. Άγνωστοι οι λόγοι, χωρίς να αποκλείουμε την πιθανότητα να συνδέεται η απουσία αυτή με τα αποτελέσματα των εκλογών.
Ωστόσο, υπήρξαν απαντήσεις στην πρόταση Σαμαρά για συστράτευση των κεντροδεξιών δυνάμεων. Ο κ. Καρατζαφέρης απο το κανάλι του σήμερα απάντησε αρνητικά στον Α. Σαμαρά και μάλιστα τον χαρακτήρισε προδότη. Με ποιόν να συνεργαστώ, είπε, με ανθρώπους που διέλυσαν την παράταξη.
Και ο κ. Καμμένος δήλωσε την άρνησή του να συμμετέχει σ΄αυτό το σχήμα ενώ η κ. Μπακογιάννη βρίσκεται στα Χανιά για τον τελευταίο χαιρετισμό στη μητέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...