Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΚΑΠΟΙΟ ΦΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

Το χρηματιστήριο αυτή την ώρα σημειώνει σημαντική άνοδο 3,53% προκρίνοντας ίσως στην εύρεση λύσης στο πολιτικό πρόβλημα. Διαφαίνεται ότι είναι δυνατή ο σχηματισμός κυβέρνησης με επικεφαλής τον Φώτη Κουβέλη και την συμμετοχή των Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Μαλακώνει την στάση του το κόμμα του ΔΗΜΑΡ και διαχωρίζει τη θέση του απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Στελέχη της ΔΗΜΑΡ αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ή στελέχη του δεν ευθυγραμμίζονται με την άποψη του κόμματος του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Ίσως αυτό αποτελέσει και την λύση του γρίφου. Τα τρία κόμματα αυτά μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση αφού ο κ. Κουβέλης δεχθεί να μην βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, όρο που είχε θέσει μόλις χθες.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρει ότι τα δυο μνημονιακά κόμματα επιθυμούν να βρουν ένα αριστερό Καρατζαφέρη για πετύχουν τον σκοπό τους και να σχηματίσουν κυβέρνηση, δεν είναι και εντελώς....τυχαίο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...