Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 11



------------------------------------


ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012


ΘΕΜΑ ΙΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ


Παρακολουθώντας τα τελευταία γεγονότα διαπιστώσαμε ότι μια από τις παρενέργειες των μνημονιακών συμβάσεων ήταν και η έλλειψη ψεκασμού κατά των κουνουπιών και άλλων εντόμων.


Αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση του ιού του Δυτικού του Νείλου, που αποτελεί μια από τις πολύ σοβαρές απειλές της δημόσιας υγείας. Ήδη υπάρχουν αυτή την ώρα πέντε κρούσματα σε ανθρώπους στο νομό Αττικής.


Διαμαρτυρόμαστε για την έλλειψη οργάνωσης και λειτουργίας όλου του κρατικού μηχανισμού με αποδέκτη τους πολίτες αυτής της χώρας.


Δεν είναι εκτός ευθυνών και η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού, κυρίως σε δεύτερο βαθμό για την ατονία και την ατολμία της.


Ζητούμε να ενεργοποιηθούν όλοι οι μηχανισμοί προστασίας της ζωής των πολιτών άμεσα και αποτελεσματικά. Το θέμα, για μας, είναι πολύ σοβαρό και χρήση άμεσης φροντίδας, παρ΄όλο που οι αρχές του τόπου δεν αποδίδουν την δέουσα προσοχή και ενδιαφέρον.


ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...