Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 13-7-2012 Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΕΣ

Και αυτή την χρονιά στο δήμο μας θα λειτουργήσει το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης μητέρων και οικογενειών, που έχουν παιδιά προσχολικής ηλικίας.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται απο το ΕΣΠΑ και φορείς υλοποίησης είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενώ εποπτεύο φορέας είναι η ΕΕΤΑΑ.
Στο δήμο μας την προηγούμενη χρονιά 120 οικογένειες και μητέρες εντάχθηκαν στο πρόγραμμα και στον δήμο εισήλθαν 3200 ευρώ ανά άτομο και για όλην χρονιά.
Φέτος η χρηματοδότηση θα είναι στο ύψος των 2900 ευρώ κατά άτομο.
Οι δικαιούχοι πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 23 Ιουλίου. Απ΄εκεί και μετά θα αρχίσει η αξιολόγηση των αιτήσεων και μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα.
Οι μητέρες που επιλέχθηκαν την προηγούμενη χρονιά δεν αποτελούν περίπτωση με πλεονέκτημα αλλά κρίνονται εξ αρχής.
Την αίτηση μπορεί να παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι και απο τους παιδικούς σταθμούς του δήμου ή ακόμη και από την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου κατά τις ώρες λειτουργίας των δήμων.
Τ ακριτήρια με τα οποία επιλέγονται οι μητέρες δεν είναι γνωστά ούτε και αρμοδιότητα του δήμου. Οι τελικές λίστες των επιλεγμένων θα έλθουν έτοιμες από τις υπηρεσίες της ΕΕΤΑΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ στην διεύθυνση: www.eetaa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...