Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ!!!!

Μετά από μια επίθεση εναντίον των ιστολογίων μας, την πηγή της οποίας δεν εντοπίσαμε, επανήλθαμε σε όλα τα ιστολόγιά μας.
Είμαστε εδώ να συνεχίσουμε όπως και πρίν. Να καταγράφουμε τα καλά και τα άσχημα της τοπικής μας κοινωνίας.
Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να μας αλλοιώσει τους κωδικούς πρόσβασης. Ταλαιπωρηθήκαμε μέχρι να βγάλουμε άκρη και μάλιστα με πολύ κόπο να επαναφέρουμε τα ιστολόγια στην αρχική τους κατάσταση.
Με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνουμε ότι ανέβηκε η  νέα επίσημη ιστοσελίδα του δημοτικού συνδυασμού ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Την ιστοσελίδα θα βρείτε στην διεύθυνση http://www.tavrilissiatonpoliton.gr/.
Έχει ακόμη τα μικρά προβλήματα μιας νέας ιστοσελίδας με μεγάλες προοπτικές. Ζητούμε την συγγνώμη σας.
Στην σελίδα σε λίγες εβδομάδες θα λειτουργεί webcam που σκοπό θα έχει ζωντανές μεταδόσεις από όλα τα σημεία της πόλης. Το σημαντικό σημείο είναι οτι θα εγκανιαστεί η μετάδοση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Κάτι που είχε προγραμματιστεί και σχεδιαστεί παλαιότερα αλλά κάποιοι υπονόμευσαην την πρωτοβουλία και στην ουσία ακυρώθηκε.
Η νέα ιστοσελίδα του δημοτικού συνδυασμού θα είναι σε θέση, με δικά της έξοδα, να μεταδίδει λεπτό προς λεπτό, ζωντανά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και κάθε άλλη δράση στην πόλη μας.
Υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις που κρύβει η νέα ιστοσελίδα.
Αναμένουμε με χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...