Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι διοικητικό στέλεχος του δήμου εντάχθηκε στο δυναμικό της Πρωθυπουργικής αυλής.
Η πληροφορία αιωρείτο αρκετές ημέρες πρίν και χθές μάθαμε ότι πράγματι είναι γεγονός. Όμως εμείς διατηρούμε κάθε επιφύλαξη αφού δεν έχουμε την επίσημη δήλωση του στελέχους.
Εκείνο που μπορούμε να γράψουμε μετά βεβαιότητας είναι ότι το στέλεχος αυτό ευρίσκετο και βρίσκεται στη σφαίρα λειτουργίας των μηχανισμών στήριξης της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα ανήκει σε οργανωμένη ομάδα πολιτικής στήριξης του κόμματος. Οι επαφές του είναι σε υψηλό επίπεδο και ασφαλώς όχι τελευταία. Από πολλών ετών έχει καταγραφεί η νεοδημοκρατική του δράση χωρίς να προκαλεί και πάντα με ήπιους και δημοκρατικούς τόνους. Αυτό ήταν και είναι μια αρχή της ομάδας αυτής στην οποία ανήκει και άλλο δημόσιο πρόσωπο της πόλης μας.
Η δημοτική αρχή τώρα μαθαίνει τις διασυνδέσεις αυτές και μάθαμε ότι έχει εκπλαγεί. Καταλαβαίνει ότι ίσως αυτό να σημαίνει και διάφορες αλλαγές τοπικού χαρακτήρα.
Έτσι προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στο....στέλεχος αυτό, στο οποίο δεν χαλάει ποτέ....χατήρι!!!! Το στέλεχος, όμως, αυτό είναι ειδικών δυνάμεων και σκοπού και δεν καταλαβαίνει από .....γλυψίματα!!!!
Τις προεκτάσεις αυτών των.....κρίκων και την πραγματικότητα πάρα πολύ λίγοι γνωρίζουν. Κι αυτό το δημοσιεύουμε με κάθε έγκυρη γνώση. Τα πλοκάμια αυτής της ομάδας κινούνται με σοβαρότητα, χωρίς λαϊκισμούς και με κριτήρια φιλελεύθερης και κεινσιανής φιλοσοφίας, κάτι που και ο Πρωθυπουργός είχε αναφέρει στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας όταν επρόκειτο να έχουμε εκλογή προέδρου. Αυτή η φιλοσοφική διάσταση ξεχάστηκε για τους πολλούς. Όμως όχι από όλους!!!!
Η εκλογή εκείνη ήταν απόλυτα καθοριστική και υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο.
Πολλά, όμως, είπαμε για τώρα. Θα επανέλθουμε σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...