Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

΄΄ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ΄΄ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!

Ακόμη μια φορά μας εντυπωσιάζει ο δήμαρχος της πόλης.
Ασχολείται με το .....facebook!!!!!!
Παρεμβαίνει σε σελίδες και σχολιάζει αναρτήσεις και σχόλια άλλων!! Έχει σημασία και πώς σχολιάζει και τι λέει. Δείχνει ακόμη μια φορά φόβο και προσπαθεί να αντιδράσει μ΄ένα μικροπρεπή τρόπο.
Κατ΄αρχήν ο δήμαρχος δεν έχει δουλειά; Έχει χρόνο να ασχοληθεί με τις αναρτήσεις στις σελίδες των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας; Ασχολείται με τις υποθέσεις του δήμου; Να υποθέσουμε ότι ασχολείται και μάλιστα έντονα και με ευαισθησία αλλά στα ....breaks που κάνει εκμεταλλεύεται το κενό με το....facebook; Τότε γιατί καμιά δημοτική παράταξη δεν συναινεί σχεδόν ποτέ με αυτά που λέει και κάνει και εισπράττει απαξίωση;
Αλλά ας τ΄αφήσουμε αυτά. Τι είπε, λοιπόν, ο δήμαρχος σε σχόλιό του; ΄΄Βρίσκεται σε σύγχυση κάποιος που επαινεί την Πολιτική Προστασία΄΄ του δήμου ενώ σε άλλη σελίδα κατηγορεί για τις προσλήψεις΄΄!!!
Ποιός βρίσκεται σε σύγχυση τελικά; Μήπως έχει μπερδέψει ο δήμαρχος τις ενέργειες. Ο ΄΄κάποιος΄΄ είχε ασκήσει κρητική στον τρόπο που κάνει τις προσλήψεις συμβασιούχων, χωρίς κάποιες αρχές, χωρίς κριτήρια αλλά μόνο και μόνο απο την....εμπειρία!!! Το ίδιο συμβαίνει και στον Αθλητικό Οργανισμό, τα κριτήρια είναι η ....εμπειρία!!!
Αυτό σχολίασε ο ΄΄κάποιος΄΄. Κι αυτό για το δήμαρχο σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναγνωρίζει κανείς το έργο των παιδιών, που εργάζονται στην Πολιτική Προστασία και που είναι μια άλλη υπόθεση. Ποιός βρίσκεται σε σύγχυση;
Ενοχλήθηκε που αναγνωρίστηκε το ποιοτικό έργο των εργαζομένων. Δηλαδή, αγαπητοί εργαζόμενοι, ο δήμαρχος έχει την άποψη ότι δεν πρέπει να αναγνωρίζεται απο κανένα το έργο σας κι ασφαλώς δεν θα πρέπει να ενθαρρύνει και να σας στηρίζει. Έτσι είναι ο δήμαρχος. Αυτές είναι οι αρχές, που ευαγγελίζεται!!!
Επειδή εμείς έχουμε το σθένος να αναγνωρίζουμε την αξία και με σεβασμό να το κοινοποιούμε φοβόμαστε ότι θα μας πάρει κι εμάς η....μπάλα  του....δημάρχου. Έτσι μην σας φανεί περίεργο αν δεν ξανασχολιάσουμε και δεν στηρίξουμε το έργο σας. Την στήριξη έχει αναλάβει μοναδικά ο δήμαρχος.
Και μια συμβουλή στο δήμαρχο. Ας ασχοληθεί με τις υποθέσεις του δήμου και ας αποκαταστήσει την τάξη σε πολλούς τομείς και δράσεις των αιρετών. Εκείνοι έχουν μετατρέψει τη δουλειά τους σε βιομηχανία παραγωγής και ικανοποίησης ρουσφετιών προκειμένου να εξασφαλίσουν την επανεκλογή τους. Βοά ο τόπος από το κυνήγι της ψήφου. Έχουμε κι εμείς στοιχεία. Δεν θα ασχοληθούμε όμως. Δεν θα αναδείξουμε αυτά τα γεγονότα γιατί το θεωρούμε χαμηλής ποιότητας άσκησης πολιτικής και κρητικής Υπάρχουν άλλα θέματα όπου η δημοτική αρχή είναι εκτεθημένη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...