Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ

Υλοποιείται απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης περί προσλήψεων προσωπικού στους δήμους.
Οι προσλήψεις θα καλύψουν θέσεις πρόσκαιρων και εποχικών αναγκών, που ανήκουν σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματ και χωρίς να επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.
Οι θέσεις αυτές είναι το ελάχιστο, που θα μπορούσαν να προσλάβουν οι δήμοι προκειμένου να μην αναγαστούν να σταματήσουν την λειτουργία βασικών δράσεων των δήμων.
Οι δήμοι είναι στο στάδιο των καταθέσεων των αιτημάτων προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση αφού έχουν τεκμηριώσει τις ανάγκες σε προσωπικό. Η προθεσμία είναι μέχρι τις 20 Ιουλίου (για τους δήμους). Τα αιτήματα θα συγκεντρωθούν στο υπουργείο όπου και θα ομαδοποιηθούν και θα περάσουν από έγκριση. Τα αποτελέσματα της έγκρισης των αιτημάτων των δήμων θα ανακοινωθού πολύ σύντομα ώστε να μην κινδυνεύσουν οι βασικές δομές των δήμων.
Οι δήμοι θα ανακοινώσουν στη συνέχεια τις θέσεις που έχουν εγκριθεί για να αρχίσει η διαδικασί συγκέντωσης δικσιολογητικών, τα οποία θα προωθηθούν στο ΑΣΕΠ για το τελικό στάδιο πρόσληψης.
Οι προσλήψεις αφορούν συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτάμηνα, ενδεκάμηνα) και συμβάσεις μίσθωσης έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...