Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

Σωστά είχαμε προβλέψει οτι η διαμόρφωση των βάσεων δεν θα προέκυπτε από την ποιότητα των γραπτών των υποψηφίων παρ' όλη την αύξηση της δυσκολίας των θεμάτων. Η διαμόρφωση τελικά ήλθε με μοναδικό κριτήριο ο οικογενειακός προϋπολογισμός.


Είχαμε, επίσης, προβλέψει ότι οι υποψήφιοι θα ανταποκρίνονταν στο ύψος των δύσκολων θεμάτων. Τότε πολλοί ήταν εκείνοι που προέβλεψαν την μεγάλη πτώση των βάσεων. Οι υποψήφιοι τους διέψευσαν απόλυτα.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά εκείνα που κατάφεραν με την δική τους προσπάθεια και θέληση να γίνουν επιστήμονες έδωσαν ένα ηχηρό μάθημα σ' εκείνους που δεν πίστεψαν στις ικανότητες και τις δυνατότητες των παιδιών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους που πέτυχαν τους στόχους τους.

Σ' αυτή την φοβερή οικονομική κρίση τα σημερινά αποτελέσματα αποτελούν μια ελπίδα και συνάμα σιγουριά για το μέλλον της χώρας μας.

Να επισημάνουμε ότι υπήρξαν γραπτά υποψηφίων στα μαθηματικά και την φυσική, που είχαμε όλες τις δυσκολίες των θεμάτων, χαρακτηρισμένα με το άριστα. Κι εδώ είναι η μεγάλη απάντηση των νέων επιστημόνων.

Η ελπίδα, που μας δίνουν με τα σημερινά τους αποτελέσματα οι νέοι εν δυνάμει επιστήμονες είναι ρεαλιστική και ικανή να βλέπουμε τους μαθητές και τους νέους με την οπτική, που τους αρμόζει.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους επιτυχόντες. Σ' εκείνους που δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, τους λέμε ότι η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Τώρα αρχίζει. Μια αποτυχία δεν θα προσδιορίσει την απώλεια της δυναμικής της νιότης τους. Η ζωή είναι μπροστά και ίσως η αποτυχία αυτή να αποτελέσει σημείο αναφοράς για μια νέα προσπάθεια με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και σίγουρα αποτελεσματική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...