Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΤΑΑ

Τελικά ο αριθμός των αιτήσεων που ικανοποιήθηκαν από την ΕΕΤΑΑ είναι εκατόν είκοσι, όπως και την προηγούμενη χρονιά. Οι επί πλέον αιτήσεις που έγιναν δεκτές πέραν των 41 που είχαν εγκριθεί σε πρώτη φάση, είναι 79. Συνολικά, λοιπόν, εκατόν είκοσι.
120 αιτήσεις οφελουμένων γυναικών θα ικανοποιηθούν και φέτος μέσα από το χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ. Η αύξηση αυτή προήλθε με την επί πλέον χρηματοδότηση που προέκυψε από δύο πηγές ουσιαστικά. Η πρώτη είναι απ' ευθείας από κρατική συμμετοχή όταν η ΚΕΔΕ επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό κι εκείνος υποσχέθηκε την αύξηση κατά 20 εκατομμύρια ευρώ και δεύτερον από την μείωση του ύψους δαπάνης ανά παιδί.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπήρξε σημαντική επιχορήγηση από το ίδρυμα Νιάρχου ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η χρηματοδότηση αυτή διαχέεται σε όλες τις δομές που είναι στην ευθύνη της ΕΕΤΑΑ κι επομένως δεν αφορά μόνο τους παιδικούς και βρεφονημιακούς σταθμούς. Για παράδειγμα στις δράσεις ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ.
Έτσι προέκυψε και επί πλέον χρηματοδότηση στο ΚΔΑΠ - ΑΜΕΑ (πρόγραμμα Κρίκος) για τον δήμο που αντιστοιχεί σε δύο άτομα.
Συνολικά χρηματοδοτούνται 6 άτομα στην δομή Κρίκος για τον δήμο επί συνόλου 40 ατόμων και πλέον.
Η λίστα των οφελουμένων γυναικών έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, www.eetaa.gr
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αν βρίσκονται στις λίστες που είναι αναρτμένες στην ιστοσελίδα ανά δομή, ανά δήμο και αλφαβητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...