Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

΄΄ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΤΟΥΤΟ΄΄ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4 ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

Ο Σαββόπουλος τραγούδησε για άλλο χειμώνα, στο ομόνυμο τραγούδι του. Εμείς μιλάμε για τον χειμώνα του 2012-13. Αυτόν τον χειμώνα με τις ανατροπές τις εκπλήξεις και τα θαύματα.
Οι ανατροπές διαδέχεται η μια την άλλη.
Τρόϊκα, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, λαός όλοι τουρλουμπούκι. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Κι εμείς μαζί. Αλλά και η εκπομπή, εκπομπή.
΄΄ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΤΟΥΤΟ΄΄, για να πούμε τις αλήθειες, για να βοηθήσουμε στην αποκάλυψη της αλήθειας και της πραγματικότητας. Να δώσουμε το μήνυμα ότι τώρα καταλαβαίνουμε πολύ περισσότερα από πρίν. Οτι είμαστε εδώ και θέλουμε να βάλλουμε τέλος στην υποκρισία και στο ψέμα.
Πού πάνε τα λεφτά, που ΄΄υπάρχουν΄΄; Ποιός τα διαχειρίζεται; Ποιός αποφασίζει; Ποιός;
Ο κόμπος πιέζει πια το χτένι!!!
Ανατροπή και η επιβολή της επιθυμίας του λαού, που θα τον βοηθήσουμε να δει πίσω από τις κλειετές πόρτες. Τέλος στις εντυπώσεις και τις φανφάρες!!!
Όλοι ακούστε την εκπομπή μας στο ραδιόφωνο του ΄΄Περιηγητή΄΄ την Κυριακή το απόγευμα στις τέσσερις ακριβώς, με τον απογευματινό καφέ μας και τα συνταρακτικά μας νέα!!!
Ποιοί στηρίζουν το βαρύ παρελθόν; Ποιοί βρίσκοντα πίσω από την εικόνα; Ποιός στηρίζει την εικονική πραγματικότητα;
Υπάρχει φώς στο τούνελ ή θα δούμε την ....Νικολούδη μόνο; Θα ανορθωθεί η οικονομία ή είμαστε βαθειά στο πηγάδι; Τα οικονομικά του δήμου είναι, πράγματι, άσχημα; Μήπως κι εδώ έχουμε την εικονική πραγματικότητα;
Υπάρχει η λύση στα προβλήματα; Πού είναι αυτή; Ποιός υποκρίνεται σήμερα;
Στις 4 το απόγευμα της Κυριακής 21 Οκτωβρίου στο ραδιόφωνο του ΄΄Περιηγητή΄΄ και στην διεύθυνση www.operiigitis.listen2myradio.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...