Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ


                                          ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ   Νο   27
                                        ------------------------------------

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ     28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012  
ΘΕΜΑ                ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


Η σημερινή επέτειος της άρνησης στον κατακτητή δηλώνει την ισχυρή βούληση του Έλληνα να μείνει ελεύθερος, να ζει ελεύθερος στην πατρίδα του.
Σήμερα απαντά με βροντερό ΟΧΙ στις επιβουλές των Ευρωπαίων, που δείχνουν την ανικανότητά τους και την έλλειψη συντονισμού για την ενότητα της  Ευρώπης.
Η σημερινή επέτειος για μας έχει πολλά μηνύματα και πολλούς αποδέκτες.
Η πατρίδα μας δεν θα αποτελέσει πειραματικό εργαστήριο ανίκανων και βάρβαρων πολιτικών. Ούτε θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες της επεκτατικής πολιτικής των ισχυρών οικονομικά δυνάμεων.
Το μήνυμα της αντίστασης και της υπεράσπισης των ιδανικών της Ελληνικής φυλής έχει αποδέκτες και τους διαχειριστές της εξουσίας, τους πολιτικούς, που χαρακτηρίστηκαν τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον, απάτριδες.
Έχουμε καθήκον όλοι οι Έλληνες να βρεθούμε ενωμένοι απέναντι στις ανίκανες εκείνες κυβερνήσεις και τους πολιτικούς και τους διαχειριστές της εξουσίας με σκοπό να μπει τέλος στην απαξίωση της πατρίδας μας.
Η ενότητα των Ελλήνων δίδαξε στο παρελθόν στους λαούς του πλανήτη πως οι ήρωες αντιστέκονται όπως οι Έλληνες.
Είναι καθήκον μας να μην αναδεικνύουμε τις διαφορές αλλά να στηρίζουμε τον κοινό στόχο.
Η σημερινή επέτειος ας είναι η αρχή μιας άλλης πορείας της χώρας κι εμείς θα είμαστε πιστοί πατριώτες και υπερασπιστές του δικαίου και της ελευθερίας.


ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

www.tavrilissiatonpoliton.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...