Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ.....


ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Τις τελευταίες  ημέρες τα συνεργεία του δήμου καθάριζαν την πλατεία Ηρώων , κλάδευαν τους θάμνους και  το χορτάρι , έβαφαν τα παγκάκια και άλλαζαν τις λάμπες στα φανάρια .
Και όλα αυτά όχι για να ΕΙΝΑΙ αλλά ΜΟΝΟ  για να ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ότι είναι φροντισμένα  . Ευτυχώς που έχουμε και εορτές για να γίνονται τα αυτονόητα .
΄Ετσι λοιπόν σήμερα Εθνική  Εορτή  ο δήμος Βριλησσίων  θεώρησε την κατάλληλη ημέρα  να προβάλλει τη δημιουργία του εργαστηρίου μαζορετών. Έκπληκτοι οι Βριλησσιώτες  μετά την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο παρακολούθησαν την παρέλαση των κοριτσιών με κόκκινες φουστίτσες να επιδεικνύουν  τις χορευτικές τους φιγούρες . Ήταν η ευκαιρία τόσος κόσμος πότε θα ξαναβρεθεί  πάλι!
Και δεν έφτανε αυτό . Είδαμε σύμβουλο να έχει σκαρφαλώσει σε πολύχρωμες ψηλοτάκουνες γόβες σαν ξυλοπόδαρος , σε συνέχεια  ίσως των μαζορετών και να ακροβατεί  παραπατώντας  στο ίσωμα .
ΜΕΓΑΛΕΙΟ Η  ΕΛΛΑΣ .
 Αυτό σου άξιζε .


                                                            Μετά τιμής
                                                                                        
                                              Προβληματισμένος πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...