Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΝΕΚΡΩΝΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ!!





ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ


Μας θέλουν φοβισμένους, μόνους και γονατιστούς.
Τα μέτρα υποδούλωσης, σκλαβιάς και εξαθλίωσης ολόκληρου του Ελληνικού λαού ψηφίστηκαν την 7η Νοεμβρίου από 153 βουλευτές – αντιπροσώπους μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο – παρά τη γιγαντιαία διαμαρτυρία της κοινωνίας σ’ όλες τις πόλεις της χώρας.
Για τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. το νέο μνημόνιο επιφυλάσσει απολύσεις, αναγκαστικές μετατάξεις, μείωση μισθών. Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο σύνολό της το νέο μνημόνιο επιφυλάσσει μικρότερη χρηματοδότηση για την εκτέλεση των αρμοδιοτήτων που της παραχωρήθηκαν με τον Καλλικράτη, με συνέπεια κανένας Δήμος να μην είναι βιώσιμος και να τίθεται σε «επιτροπεία» και να αναγκάζεται υποχρεωτικά στην επιβολή μιας σειράς μέτρων που ξεκινάνε από απολύσεις, μειώσεις μισθών μέχρι και αύξηση των δημοτικών τελών και του τέλους ακίνητης περιουσίας σε βάρος των δημοτών. 
Για το σύνολο των πολιτών της χώρας, επιφυλάσσει μείωση των παροχών στην δημόσια υγεία με ταυτόχρονη αύξηση εισφοράς στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αύξηση στη φορολογίας, υποβάθμιση της δωρεάν παιδείας με μείωση του αριθμού των εκπαιδευτικών στα σχολεία της χώρας και αναβάθμιση σε ισότιμους φορείς των κολλεγίων και ιδιωτικών πανεπιστημίων, στέρηση βασικών αγαθών – νερό, ηλεκτρισμό - με την ιδιωτικοποίηση φορέων του Δημοσίου, κατάργηση επιδομάτων σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, μείωση συντάξεων και υπολοίπων συνταξιοδοτικών παροχών από τις ήδη καταβεβλημένες κρατήσεις εισοδήματος τέως και νυν εργαζομένων.…..
Το μνημόνιο ψηφίστηκε. Εμείς είμαστε εδώ για να μην το εφαρμόσουμε.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πάντα στη πρώτη γραμμή του αγώνα με τη μαζική συμμετοχή τους, δηλώνουν την κάθετη αντίθεσή τους στο μεσαίωνα που μας προσφέρουν. Ο αγώνας δεν τελείωσε, θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους !!!
Με δεδομένο τη μαζική παλλαϊκή συμμετοχή αλλά και με το βλέμμα στο αύριο οι εργαζόμενοι του Δήμου Βριλησσίων συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που προκήρυξε η ΠΟΕ – ΟΤΑ, για την Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 και αποχή από κάθε εργασία το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού.
Στην άθλια πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης εμείς αντιτάσσουμε την απόφασή μας για τον συνεχή αγώνα μέχρι ανατροπής αυτής της πολιτικής και της κατάργησης στην πράξη αυτών των βάρβαρων μέτρων.

Αν δεν μοιραστούμε τον αγώνα θα μοιραστούμε την ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...