Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

H ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 29-11-2012. ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

<Είμαστε ένα ΄΄ευφάνταστο΄΄ blog>
Δημοσιεύουμε σήμερα την ημερήσια διάταξη της τελευταίας συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής του δήμου.


Η πιο πάνω ημερήσια διάταξη είναι η θεματολογία της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής του δήμου, που συνεδρίασε την 29 Νοεμβρίου 2012.
Έχει ενδιαφέρον να διαβάσετε τα θέματα και την ψήφιση των δαπανών.
Ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα με αριθμό 17 και 18. Ψήφιση πίστωσης για δαπάνες φωτισμού της πόλης ύψους αθροιστικά, αγορά και τοποθέτηση (εργασία) 33000 ευρώ, περίπου. Κι αυτά τα χρήματα δαπανώνται κάθε χρόνο και για κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα!
Βέβαια ψηφίζεται η πίστωση αλλά μπορεί να κοστίσει λιγότερο. Κανείς δεν θα μας βεβαιώσει ότι η δαπάνη θα είναι σημαντικά χαμηλότερη. Έχει, όμως, σημασία σε καιρούς δύσκολους και με δεδομένο ότι η δημοτική αρχή ισχυρίζεται έλλειψη χρημάτων και περικοπών, δαπανώνται χρήματα με ευκολία, σε ήσσονος σημασίας για την πόλη. Ποιόν εξυπηρετεί αυτή κατάσταση;
Αλλά έχει ενδιαφέρον, επίσης, να διαβάσετε και τα υπόλοιπα θέματα, που συζήτησε η οικονομική επιτροπή και ασφαλώς δείτε και ποιοί είναι μέλη αυτής της επιτροπής.
Δείτε για παράδειγμα το θέμα με αριθμό 21, συντήρηση αυτοκινήτου με δαπάνη ύψους 2700 ευρώ!!!
έχει, επίσης, ενδιαφέρον τα με αριθμούς 7,8,9 θέματα όπου ανατίθεται σε δικηγόρο η εγγραφή στο κτηματολόγιο σχολεία του δήμου ενώ θα έπρεπε να είχαν ήδη εγγραφεί.
Και μην ρωτήσετε αν ψηφίστηκαν τα θεματα; Υπερψηφίστηκαν όλα ενώ μερικά κατά πλειοψηφία!

<Αυτά τα λέει ένα ΄΄ευφάνταστο΄΄ blog>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...