Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Το πρώτο θύμα αλλαζονικών και λαϊκίστικων πολιτικών είναι γεγονός. Ο θήτης βρίσκεται στη θέση του.
Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης καταγγέλοντας με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο πολιτικές και αντιπαραθέσεις.
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου δεν στήριξε την πρόταση του δημοτικού συνδυασμού ΄΄Βριλήσσια - Δήμος Δημιουργίας΄΄ για την διαμόρφωση των τροφείων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου για το 2012-13. Αυτό αποτέλεσε αιτία και αφορμή να δεχθεί την επίθεση του εκπροσώπου του συνδυασμού αυτού και να χαρακτηριστεί ως υποστηρικτής ΄΄συντεχνιακών συμφερόντων΄΄.  Δεν έφτασε αυτό αλλά ο δημοτικός συνδυασμός δημοσίευσε στον ηλεκτρονικό τύπο όχι απλά την κριτική στην ψήφο αλλά προχώρησε και στο χαρακτηρισμό της ψήφο, ως εκπρόσωπος ΄΄συντεχνιακών συμφερόντων΄΄, με την ανοχή του συστήματος και όλου του διοικητικού συμβουλίου.
Παραιτήθηκε, λοιπόν, το μέλος του συμβουλίου και δεν αποτέλεσε ούτε καν ζήτημα προς συζήτηση και προβληματισμό. Το μέλος διένειμε την επιστολή παραίτησης στο διοικητικό συμβούλιο στο τέλος της συνεδρίασης και κανείς δεν αντέδρασε όταν μάλιστα πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη του συμβουλίου υπήρχε θέμα αλλαγής μέλους  διοικητικού συμβουλίου άλλου συνδυασμού όπου ζητείτο η αποδοχή της αλλαγής από το διοικητικό συμβούλιο.
Μια αλλαγή ήταν θέμα του συμβουλίου, η παραίτηση μέλους με ταυτόχρονη καταγγελία, ουσιαστικά, για πολιτικές αντιπαραθέσεις και ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς, ουδέν σχόλιον!!!!
Ομάδες δημοτών, που εκπροσωπούν παλαιές πολιτικές τακτικές και εξακολουθούν να υπηρετούν ακόμη και σήμερα, βρίσκονται στα σπλάχνα των κέντρων αποφάσεων και επιθυμούν να επιβάλλουν τις τακτικές και τις πολιτικές εκείνες που έφεραν την χώρα στη σημερινή κατάντια της!!! Αυτές οι πολιτικές δυνάμεις ωθούν υγιείς δυνάμεις να εγκαταλείψουν την προσπάθεια να προσφέρουν στον τόπο τους. Στόχος είναι η επικράτησή τους στα κέντρα αποφάσεων με σκοπό της κατάκτηση της εξουσίας, με θράσσος και αυταρχισμό.
Οι δυνάμεις αυτές έμαθαν να ελίσσονται μέσα από κομματικούς μηχανισμούς, να αλλάζουν την πολιτική τους θέση ανάλογα με τις συγκυρίες και να μετακινούνται από ομάδα σε ομάδα όπως ορίζουν οι συνθήκες για την κατάληψη της εξουσίας και μόνο!!!
Καλά, δεν έχει κατανοηθεί ακόμη η απαξίωση της κοινωνίας απέναντι σ΄αυτές τις δυνάμεις που διέλυσαν την κοινωνική συνοχή και έφεραν την οικονομική εξαθλίωση στους πολίτες; 
Αυτοί οι ίδιοι έρχονται υποστηρικτές των συμφερόντων των πολιτών!!!
Δημοσιεύουμε την επιστολή παραίτησης της εκπροσώπου των εργαζομένων, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού και βγάλτε τα συμπεράσματα.
Δεν θα προκαλέσει κανείς θέμα συζήτησης και καταγγελίας της ενέργειας αυτής και του φαινομένου που αρχίζει να εμφανίζεται στην πολιτική σκηνή;



Υ/Γ
Σβήσαμε το όνομα του παραιτηθέντος μέλους διότι δεν αποτελεί θέμα το όνομα αλλά η ενέργεια κι αυτό κρίνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...