Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Σε μια ξεχωριστή βραδιά η Πολιτική Προστασία του Δήμου τίμησε τους εθελοντές πυροσβέστες της πόλης μας. Οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας απέδειξαν οτι έχουν υψηλό επίπεδο ευιασθησίας  και έθεσαν σε καθήκον να τιμήσουν την προσφορά των εθελοντών της πόλης για την προστασία της από κάθε είδους ατυχήματα, θεομηνίες και κακοκαιρίες.
Ψυχή της οργάνωσης της πυρασφάλειας δύο εξαίρετοι υπάλληλοι του δήμου, που δεν είδαν την πυρασφάλεια ως ένα υπηρεσιακό καθήκον αλλά ως ηθική υποχρέωση απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος και των δημοτών αυτής της πόλης. Οι κ.κ. Μουλαρογιάννης Μάκης και Λεωνίδας Μάρκογλου θεμελείωσαν τις αρχές του εθελοντισμού στην πράξη μεταδίδοντάς αυτές και στους νεότερους. Και ευτυχώς βρήκαν εύφορο το έδαφος για να βγάλει νέους καρπούς. 
Στο πρόσωπο αυτών των δύο ανθρώπων τιμήθηκε μια αρετή, η κοινωνική προσφορά. 
Στην τελετή βρέθηκαν όλοι οι εθελοντές πυροσβέστες της πόλης. Βρέθηκαν και αυτοί που ήθελαν να τιμήσουν και να ευχαριστήσουν και να αναγνωρίσουν αυτή την προσφορά. Κι αυτό αποτελεί μια αρετή, η δύναμη να αναγνωρίζεις την προσφορά και το έργο!!
Στην όμορφη αυτή γιορτή έγινε η παράδοση της σημαίας της Πολιτικής Προστασίας στην νέα ηγεσία της. Νέοι αναλαμβάνουν τα ηνία της προστασίας του περιβάλλοντος με τις ευχές και την συνεχή στήριξη των παλαιών.
Ο Μάκης Μουλαρογιάννης παρέδωσε την σημαία και ταυτόχρονα την ευθύνη στον νέο υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας τον Τάσο Βιρβίλη.
Οι στιγμές συγκινητικές, δάκρυα και τιμές αλλά και χωρατά.
Τιμήθηκαν και υπάλληλοι το δήμου, που αποτελούν στηρίγματα στην λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας. Πολλά ονόματα, πλήθος δημοτών και ποιόν να πρωτοθυμηθούμε.
Εμείς τιμούμε και τους εθελοντές και αυτούς που έμαθαν να τιμούν και να αναγνωρίζουν την προσφορά.
Είμασταν εκεί να στηρίξουμε και να αναγνωρίσουμε το τεράστιο κοινωνικό έργο των εθελοντών.
Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...