Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 31


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ   Νο   32
                                        ------------------------------------

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ       7  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΘΕΜΑ                Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κυριακής 6 Ιανουαρίου 2013 όπου εξελέγησαν τα νέα μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών οικονομικής και ποιότητας ζωής καταθέσαμε την άποψή μας για την μη συμμετοχή μας στις επιτροπές αυτές.
Στην προηγούμενη θητεία των επιτροπών ο συνδυασμός συμμετείχε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ύστερα από συμφωνία μεταξύ των συνδυασμών της αντιπολίτευσης. Η συμφωνία προέβλεπε την δική μας συμμετοχή σε μια επιτροπή ενώ με τον τρόπο αυτό η δημοτική παράταξη ΄΄Λαϊκή Συσπείρωση΄΄ δεν θα εκπροσωπείτο.
Για την δική μας παράταξη ήταν τιμή η συμφωνία αλλά δεν ικανοποιείτο η αρχή όλες οι παρατάξεις να εκπροσωπούνται στα όργανα του δήμου.
Προς τούτο αποφασίσαμε στην επόμενη περίοδο, την τρέχουσα να παραχωρήσουμε την θέση μας στην δημοτική παράταξη  ΄΄Λαϊκή Συσπείρωση΄΄.
Έτσι η δημοτική μας παράταξη δεν θα έχει κάποιο μέλος σε κάποια επιτροπή ύστερα μάλιστα από την ειλημμένη θέση των υπολοίπων παρατάξεων να καταλάβουν τις ίδιες που είχαν και στην προηγούμενη θητεία.
Η δημοτική μας παράταξη θεωρεί ότι πρότεινε το δίκαιο κι αυτό υπερασπιστήκαμε.
Να επισημάνουμε ότι οι άλλες δημοτικές παρατάξεις θέλησαν να βρουν διάφορες λύσεις ώστε να εκπροσωπηθεί και η δική μας παράταξη αλλά θεωρήσαμε ότι αποτελεί μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής και μάλιστα με προαπαιτούμενα.
Υπ΄αυτά τα δεδομένα αρνηθήκαμε τις διάφορες αυτές λύσεις της τελευταίας στιγμής και με σταθερά δεδομένα και όχι όλα στο τραπέζι προς συζήτηση και ανοιχτά, δίκαια και δημοκρατικά.


ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Υ/Γ  Δείτε αναλυτικά τα δάνεια, που επιμηκύνονται στην ιστοσελίδα www.operiigitisv.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...