Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΙΕΣ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!)

Ηχούν στον Βριλησσιώτικο αέρα οι φωνές διαμαρτυρίας, πικρίας και παραπόνων από μέρος των συμβούλων της συμπολίτευσης.
Ο λόγος για τις θέσεις αντιδημάρχων, προέδρων νομικών προσώπων.
Στην διετία, όπως είχε φημολογηθεί από την ίδια την συμπολίτευση, ο δήμαρχος θα άλλαζε τα στελέχη της διοίκησης, πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου, αντιδημάρχους και πρόεδρους νομικών προσώπων.
Ήλθε αυτή η ώρα και τελικά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα γίνει καμιά αλλαγή.
Η ενέργεια αυτή έφερε μεγάλες αντιδράσεις από συμβούλους της συμπολιτεύσεως οι οιποίοι ανέμεναν την σειρά τους σε θέσεις ευθύνης. Λέγεται μάλιστα ότι υπήρξαν και σημαντικές προσωπικές επιθέσεις στο πρόσωπο του δημάρχου με βαρείς χαρακτηρισμούς.
Την κατάσταση προσπαθούν να περισσώσουν κάποιοι παρακείμενοι του δημάρχου με επιμονή στην πολιτική άποψη ότι ΄΄συμφέρει΄΄ να μην γίνει καμιά αλλαγή.
Δεν θα αναφέρουμε το παρασκήνιο που υπήρξε για το ζήτημα αυτό ούτε θα αναλύσουμε τι ήταν αυτό που κρύβεται πίσω από το ΄΄συμφέρει΄΄.
Πάντως το ζήτημα που δεν αφορά τις εξελίξεις στο δήμο αντικειμενικά, αναδεικνύεται ως μείζον πολιτικό ζήτημα με ευθύνη της διοίκησης αφού καταφέρνει να μεταφέρει το ενδιαφέρον των εξελίξεων στο ποιός βρίσκεται σε θέση αμοιβόμενου αντιδημάρχου ή όχι.
Αυτά τα γεγονότα είναι φαινόμενα υποτίμησης της τοπικής αυτοδιοίκησης και περιθωριοποίησής της.
Την ευθύνη δεν την έχουν όλοι, την έχουν εκείνοι που διοικούν και εξουσιάζουν!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...