Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ!!!!


Αναγνώστης μας έστειλε το πιο κάτω μήνυμα. Το δημοσιεύουμε με την σκέψη ότι η δημοτική αρχή ξανά θα μας χαρακτηρίσει ως ΄΄ευφάνταστο blog΄΄ ή ακόμη και ΄΄διαστρεβλωτές της αλήθειας΄΄.

''Το Ο.Τ. 61 είναι εδώ και πάρα πολλούς μήνες (σχεδόν καθημερινώς) τόπος αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών.
μένω παραδίπλα και βολτάρω στη γειτονιά του τετραγώνου αυτού τα σκυλιά μου και τους βλέπω απογευματινές ή βραδινές ώρες να προσέρχονται με ποδήλατα ή μηχανάκια μικρού κυβισμού.
ο λόγος που το ξέρω είναι ότι κρυφά τους παρακολούθησα μερικές φορές, άκουσα τις συνομιλιες τους, είδα...και τα σχετικά.
μάλιστα, προ 2μήνου αν θυμάμαι καλά είχα φωνάξει και την Αστυνομία.
πέρασα πρώτα από το τμήμα της οδού Κονίτσης αλλά ο φύλακας στην είσοδο με συμβούλευσε να απευθυνθώ τηλεφωνικώς στο 100, πράγμα και το οποίο έκανα επωνύμως εννοείται.
λίγη ώρα αργότερα (κάνα τεταρτάκι μάξιμουμ) αστυνομικοί με κάλεσαν πίσω στο κινητό μου για να δώσω συμπληρωματικές πληροφορίες πώς θα φτάναν έως το σημείο που βρίσκεται η ερειπωμένη πισίνα του χώρου, δεδομένου ότι ήταν ήδη εντός του οικοπέδου, διότι εκεί ακριβώς μαζεύονται και κάνουν τις συναλλαγές τους.
το βιολί αυτό συνεχίζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

1 σχόλιο:

  1. Χαίρομαι που βρήκατε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας έστειλα και τις δημοσιεύσατε. Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι επ' αυτού...
    Φιλικά,
    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...