Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Στην χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το 2013 οι διαδικασίες ανέδειξαν το προεδρείο του και τα μέλη των επιτροπών οικονομικής και ποιότητας ζωής.
Πρόεδρος και πάλι εξελέγη ο κ. Βουγιουκλάκης. Με τρία λευκά ψηφοδέλτια από το σύνολο των μελών του δημοτικού συμβουλίου και μια απουσία από την πλευρά της συμπολίτευσης πήρε 23 ψήφους στους 27.
Αν αναρρωτηθεί η συμπολίτευση από που ήλθαν οι τρείς αυτοί αρνητικοί (ουσιαστικά) ψήφοι θα πρέπει να να ψάξουν στα έδρανα της συμπολίτευσης.
Αναφορικά με τον αντιπρόεδρο και τον γραμματέα του δ.σ. η κάλπη ανέδειξε τους μοναδικούς, ασφαλώς, υποψηφίους κκ.κ. Χατζάρα και Λύτρα και οι δύο από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης.
Στα μέλη των επιτροπών ανεδείχθησαν δημοτικοί σύμβουλοι και από την συμπολίτευση και από την αντιπολίτευση με την πλειοψηφία στα χέρια της συμπολίτευσης.
Κάποια παρατράγουδα έγιναν μικρά όχι σε μεγάλη έκταση αλλά με χιούμορ υπήρξαν ενέργειες που έδειχναν στην ουσία κάποια απαξίωση και στη διαδικασία και στα πρόσωπα.
Η μια απουσία από την πλευρά της συμπολίτευσης μπορεί να δείχνει ίσως την πραγματική κατάσταση στην πλειοψηφία του δ.σ.
Αλλά και από την πλευρά της συμπολίτευσης υπήρξαν κάποιες ενέργειες που δείχνει την προσπάθεια από όλους να .....καταλάβουν θέσεις. και σ΄αυτό δεν εξαιρέθηκε κανείς παρ΄όλο που κα΄ποιοι δείχνουν προς τα ΄΄έξω΄΄ ότι δεν ένδιαφέρονται και ότι λειτουργούν σε ΄΄υψηλά ΄΄ επίπεδα πολιτικής και κουλτούρας.
Πολλά θα έχουμε να πούμε για τα λίγα αλλά ουσιαστικά μηνύματα που πήραμε εμείς από την χθεσινή συνεδρίαση.
Θα τα πούμε εν καιρώ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...