Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΄΄ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟ BLOG΄΄ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο την ανακοίνωση και απάντηση της διοίκησης με υπογραφή του αντιδημάρχου προς δημότη, ο οποίος είχε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμο για την παρέμβαση διαχωριστικής νησίδας  στην οδό Μακεδονίας.
Η διοίκηση ισχυρίστηκε αυτά που θεωρεί εκείνη ως επιχειρήματα στην επιστολή του δημότη.
Εμείς δεν είμαστε διοίκηση για να παίρνουμε αποφάσεις για τις οποίες θα κριθούμε και το θέλουμε μάλιστα. Θα κριθούμε, όμως, με άλλα κριτήρια και από την κοινωνία.
Χρήζει, όμως, κάποιας απάντησης το υστερόγραφο της απάντησης.
Αναφέρεται ότι΄΄ η επιστολή του δημότη δημοσιεύθηκε σε όλο τον ηλεκτρονικό τύπο΄΄. 
Προς αποκατάσταση της αλήθειας θέλουμε να πληροφορήσουμε τον αγαπητό αντιδήμαρχο ότι το ΄΄ευφάνταστο blog΄΄ μας δεν δημοσίευσε ποτέ επιστολή δημότη με αυτό το περιεχόμενο δεδομένου ότι ούτε μας απεστάλη ποτέ ούτε και θα συμφωνούσαμε σε κακή χρήση των σημάτων της τροχαίας και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Έχουμε, όμως, πάρει θέση αναφορικά με τους κανόνες κυκλοφορίας των οχημάτων και της κίνησης των πεζών, που στην πόλη μας δεν υπάρχουν αφού λείπει αυτή η πολυσυζητημένη κυκλοφοριακή μελέτη.
Αυτά από ένα ΄΄ευφάνταστο blog΄΄.


Υ/Γ Τα blogs έχουν αποδείξει ότι αποκαθιστούν την αλήθεια και συμβάλλουν θετικά στα δημόσια πράγματα. Απόδειξη τρανή στο δήμο Χαλανδρίου. Με πρωτοβουλία του Δήμου και ενός blog ο Χρήστος Γιανναράς μια εξέχουσα προσωπικότητα των γραμμάτων βρέθηκε στον δήμο και μίλησε με θέμα  ΄΄Στρατηγική ανάπτυξης - Πώς ξεκινάμε΄΄.
Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον δήμο και στο blog για την πρωτοβουλία και την συνεργασία αλλά να ρωτήσουμε την διοίκηση αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα ΄΄blogs είναι ευφάνταστα΄΄ απαξιώνοντας τις θετικές και επιτυχείς παρεμβάσεις της ελεύθερης δημοσιογραφίας.
Κι αν η απάντηση είναι καταφατική δεν συνεχίζουμε. Αν, όμως είναι αρνητική την προτρέπουμε να αναλάβει κι εκείνη ανάλογες πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...