Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ!!!!!!

Και σήμερα η Ελληνική χρηματαγορά συνεχίζει την απαξίωσή της. Η αγορά καταρρέει, όλοι οι μετοχικοί τίτλοι καταγράφουν δραματικές απώλειες, σ΄ένα περιβάλλον υποβαθμισμένο.
Το χρηματιστήριο ως ο καθρέφτης της οικονομίας δέχεται την επιβολή ενός μοντέλου οικονομίας άγνωστου έως τώρα και ασφαλώς χωρίς καμιά προσδοκία και ελπίδα.
Χθες μιλήσαμε για ΄΄μεγάλη ουρά΄΄ των εξελίξεων στην Κύπρο και στην αλλαγή του είδους της επιβολής των νέων μοντέλων. Δεν πέσαμε έξω. Οι Έλληνες καταθέτες και μικροεπενδυτές αποτελούν στόχο του μεγάλου κεφαλαίου και της στοχευμένης πολιτικής των Ευρωπαίων του βορρά.
Οι Έλληνες τρέχουν να περισώσουν ό,τι μπορέσουν. Απόλυτη καταστροφή!!!!
Η όλη αναδόμηση στην δομή της επενδυτικής συνείδησης του Έλληνα έχει συγκεκριμένο στόχο, να χειραγωγηθεί το χρήμα, να αποκτήσει συγκεκριμένη κατεύθυνση!!
Ο γενικός δείκτης σημειώνει απώλειες 2,23% αυτή την ώρα ενώ και τα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σημειώνουν απώλειες, η Γερμανία απώλειες 0,67%, το Λονδίνο απώλειες 0,06% και το Παρίσι απώλειες 0,78%.
Οι συναλλαγές αυξημένες, στα 9,5 εκατομμύρια τεμάχια με αξία στα 21, 7 εκατομμύρια ευρώ,κυρίως στις τράπεζες και στα blue chips.  
Κανένα ίχνος αλλαγής του κλίματος. Η αγορά επλήγη ακόμη μια φορά από τις επιλογές της άστοχης και ανίκανης Ευρωπαϊκής πολιτικής. Αποδέκτης αυτών των πειραμάτων είναι ο μικρός είτε επενδυτής είτε καταθέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...