Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ κ. ΜΑΝΙΑΤΟΓΙΑΝΝΗ

Είναι γνωστή η υπόθεση της αμοιβής των δικηγόρων στην υπόθεση του οικοδομικού τετραγώνου 61 (πρώην tennis club).
 Η θέση της διοίκησης στο τελευταίο διάστημα ήταν καταγεγραμμένη, να αποδοθούν τα νόμιμα στους δικηγόρους και κυρίως στην πλευρά του δικηγόρου του δήμου.
Το θέμα είχε απασχολήσει το δημοτικό συμβούλιο όταν μάλιστα βρέθηκε εκεί ο δικηγόρος προκειμένου να περιγράψει δημόσια την υπόθεση ύστερα από αντιρρήσεις και αμφιβολίες που κατατέθηκαν από την πλευρά της αντιπολίτευσης και ασφαλώς να υπερασπιστεί την θέση του.
Παρ΄όλες τις παρατηρήσεις και τις εξηγήσεις η αντιπολίτευση εξακολούθησε να θέτει ερωτήματα τα οποία δεν ικανοποιήθηκαν ποτέ.
Στην τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου, υπήρχε το θέμα της αποπληρωμής του δικηγόρου. Ο εκπρόσωπος της παράταξης του κ. Μανιατογιάννη συμφώνησε στην αποπληρωμή αυτή αποδεχόμενος έτσι την ομαλότητα στο ζήτημα.
Προκύπτει ζήτημα, όμως. Πώς διαφωνεί η παράταξη αυτή και αντιδρά στο ζήτημα του ύψους των αμοιβών των δικηγόρων για την υπόθεση αυτή και από την άλλη αποδέχεται την πληρωμή στην επιτροπή. Κατά την ταπεινή μας άποψη προκύπτει σοβαρό ζήτημα αξιοπιστίας και σοβαρότητας των λόγων και των έργων.
Ποια είναι τελικά η θέση της παράταξης αυτής για το ζήτημα αυτό που τόσος θόρυβος προέκυψε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...