Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΕΙΔΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;


Να πως επιτελούνται οι .....μακροχρόνιοι στόχοι.
Η Τούρκοι ναύλωσαν και δρομολογούν ένα πλωτό νοσοκομείο, το οποίο θα κινείται συνεχώς στο Αιγαίο.
Σκοπός είναι να εξυπηρετήσει όλους τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου.
Εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες κάτοικοι των νησιών, ασφαλώς Ελληνικών, θα καρπωθούν μια άκρως έξυπνη κίνηση εκ μέρους της Τουρκικής διπλωματίας, γιατί πρόκειται για διπλωματική κίνηση.
Οι Ελληνικές κυβερνήσεις όχι μόνο δεν το σκέφθηκαν αλλά ούτε που νοιάζονται και για την υγεία των Ελλήνων κατοίκων των νησιών μας.Ξέρουν, όμως, να ΄΄μάχονται΄΄ για την ΄΄ευημερία΄΄ του Έλληνα. Δισεκατομμύρια δαπανήθηκαν για διάφορους σκοπούς άνευ αξίας πολλές φορές. Ούτε λίγα ευρώ δεν διέθεσαν για να καλύψουν τις ανάγκες των νησιών μας.
Οι Τούρκοι είναι πιο έξυπνοι φαίνεται πιο πατριώτες από τους ίδιους τους Έλληνες πολιτικούς.
Δεν θα πρέπει να νοιώθουν περήφανοι οι μεγάλοι ΄΄πατριώτες΄΄ Έλληνες πολιτικοί και πολιτικάντηδες που το μόνο που τους απασχολεί είναι η επανεκλογή τους και η εξασφάλιση τα ΄΄προς το ζην΄΄.
Είναι φανερό ότι οι παροχές υγείας θα δίνονται και προς όλα τα σκάφη που κινούνται στο Αιγαίο.
Κι εμείς εδώ στην πόλη μας αδυνατούμε να διαχειριστούμε την ίδια μας την περιουσία. Μάθαμε καλά, όμως, να κάνουμε εχθρούς όλους ακόμη κι εκείνους που διάλεξαν ν΄αγαπούν και να προσφέρουν στην πόλη τους!!!!!!! Μάθαμε να δημιουργούμε τις εντάσεις ως το καλύτερο εργαλείο να λασπώνουμε και να αμαυρώνουμε πρόσωπα και να μειώνουμε αξίες. Έτσι θα πάμε μπροστά; Με ΄΄παπαγαλάκια΄΄ και άσχετους ΄΄περίοικους΄΄ ασκούμε την ΄΄πολιτική΄΄ μας!!!!!! 
Είδες, όμως, οι Τούρκοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...