Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΠΑΡΤΥ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!!

Η μέλισσα δεν πάει ποτέ στις ακαθαρσίες!! Πού πάει; Στον....ανθό, στο...... μπουμπούκι!  Στο ....λουλούδι!!!
Έτσι γίνεται αυτές τις ημέρες στην Ελληνική τραπεζική αγορά. Αυτό που βλέπουμε δεν το έχει ξαναζήσει η Ελληνική χρηματιστηριακή αγορά. Πληθώρα μεγαλοεπενδυτών ανά τον πλανήτη συσσωρεύονται στην ΄΄Σοφοκλέους 10΄΄!!!
Οι αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων των τραπεζών αποτέλεσε την αφορμή για την είσοδο τεράστιων κεφαλαίων, που παίζουν τον ρόλο της μελισσούλας που πετάει - πετάει και πάει στο νέκταρ!!!!
Είναι πράγματι νέκταρ στην οδό ΄΄Σοφοκλέους 10;''
Η απάντηση είναι χωρίς φόβο και πάθος ΄΄ναί΄΄.
Γιατί άραγε; Γιατί απλά το αρρωστημένο τραπεζικό σύστημα της χώρας αρρώστησε από ΄΄πολιτικούς ιούς΄΄, ιοί που κατέφαγαν τις προσδοκίες των επενδυτών στην Ελλάδα, κατασπάραξαν το χρήμα σκορπίζοντάς το κατά το δοκούν όλα τα τελευταία χρόνια.
Όσοι γνωρίζουν έστω και λίγο τον χρηματιστηριακό χώρο και όσοι δεν γνωρίζουν τίποτα γι΄αυτό τον χώρο και δεν στέκονται απέναντί του γιατί αδυνατούν να το καταλάβουν και πολύ περισσότερο να βρεθούν μέσα δεν πρόκειται να κατανοήσουν τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες στην...΄΄Σοφοκλέους 10''.
Σε άλλο άρθρο μας θα αναλύσουμε περισσότερο το σε εξέλιξη γεγονός.
Ένα μόνο θα επισημάνουμε. Ο Σαμαράς γνωρίζει πολύ καλά γιατί φεύγει αυτή την ώρα για το Πεκίνο!!! Αυτό λέγεται ΄΄timing΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...