Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Σήμερα είναι η πρεμιέρα των Πανελληνίων εξετάσεων με το μάθημα της Έκθεσης για όλες τις κατευθύνσεις. 
Απαιτείται ψυχραιμία και απόλυτο έλεγχο από όλους, κυρίως, θα λέγαμε εμείς από τους γονείς. Τα παιδιά έχουν τα γονίδια της αντίστασης. Πολλές φορές οι γονείς είναι αυτοί που δημιουργούν μια μικρή αναστάτωση. Προσοχή., λοιπόν για όλους.
Δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο αυτή την περίοδο. Μην τροποποιείται την καθημερινότητα των παιδιών. Μην παρεμβαίνετε στην σταθερή ροή της καθημερινότητας. Χρειάζεται ισορροπία και ηρεμία.
Εμείς απ΄αυτή την σελίδα, γνωρίζοντας πολύ καλά από περιόδους εξετάσεων ευχόμαστε στα παιδιά να έχουν καθαρό μυαλό, να διαβάζουν καλά τα θέματα και έχουν τον απόλυτο έλεγχο της ψυχολογίας τους. Να θυμούνται, δε, ότι τώρα μπαίνουν στην αγώνα της ζωής. Εξετάσεις από αυτή την ηλικία και ύστερα θα δίνουν κάθε ημέρα. Πολλές φορές μάλιστα οι εξετάσεις σε άλλα ζητήματα της ζωής θα είναι σπουδαιότερα. Αυτό αν το κατανοήσουν θα δώσουν και την αντίστοιχη αξία στις σημερινές εξετάσεις.
Στους γονείς ευχόμαστε να έχουν υπομονή και να στηρίζουν ηθικά την προσπάθεια των παιδιών.
Δεν τελειώνει η ζωή των παιδιών τώρα. Αντίστροφα τώρα αρχίζει κι αυτό να το μεταφέρουν στα παιδιά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Υ/Γ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ  www.frontistiriav.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...