Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Βριλήσσια 14.06.2013


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βριλησσίων καταγγέλλει την πρακτική των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου με τις οποίες η κυβέρνηση υλοποιεί τις πιο αντεργατικές και αντιλαϊκές αποφάσεις και επέβαλε το κλείσιμο της ΕΡΤ, καταργώντας έτσι τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και απολύοντας χιλιάδες εργαζόμενους.

Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου οπλίζει τους υπουργούς να προχωρήσουν άμεσα σε κλείσιμο και άλλων οργανισμών δημοσίου ενδιαφέροντος.

Ο Δήμος μας στέκεται αλληλέγγυος στο πλευρό των 2.656 εργαζομένων της ΕΡΤ και αγωνίζεται μαζί τους για την ακύρωση αυτής της εγκληματικής και αντιδημοκρατικής απόφασης. Η ΕΡΤ ανήκει σε όλο το λαό και έτσι πρέπει να παραμείνει.

Καλούμε όλους τους δημότες των Βριλησσίων, τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και με την φυσική τους παρουσία στο χώρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή για όσο χρόνο χρειαστεί.

Απαιτούμε:

  • Άμεση ανάκληση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου
  • Να ανοίξει Τώρα η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
  • Όχι στις απολύσεις
  • Όχι στην παράδοση της  ενημέρωσης στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ.
  • Για μια ενημέρωση  που θα αναδεικνύει τα λαϊκά προβλήματα, τον λαϊκό πολιτισμό και τους αγώνες των εργαζομένων για ένα καλύτερο αύριο.



Το Δ.Σ. του Δήμου Βριλησσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...