Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ;

Φαίνεται ότι η χρηματιστηριακή αγορά με ωριμότητα αντιμετωπίζει τις πολιτικές εξελίξεις που κάθε άλλο παρά σιγουριά προσφέρουν.
Παρ΄ όλα αυτά οι επενδυτές φαίνεται να προβληματίζονται με τις ερμαφρόδιτες λύσεις αλλά δεν αποχωρούν και ελπίζουν σε οριστικές λύσεις στην βιωσιμότητα της κυβέρνησης. 
Απομακρύνονται οι εκλογές αλλά μένει η έλλειψη συντονισμού στην τριανδρία. Τα προβλήματα βουνό!!! Η τρόϊκα έφυγε αλλά άφησε ραβασάκια. Τα κενά και οι δημοσιονομικές τρύπες φορτώθηκαν στην συγκυβέρνηση. 
Ο κ. Σαμαράς με ταξίδι αστραπή στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος επιστρέφει με την σκέψη γεμάτη από συνθήκες και υποχωρήσεις. 
Ακούει την αγορά και βλέπει τα αιτήματα των φορέων. Η ματιά του στους άλλους δυο εταίρους. Γάγγραινα η σκέψη πώς θα απαλλαγεί από τους άλλους δύο ενώ εκείνοι πώς θα ενισχύσουν τις κολλητικές ουσίες.
Με πολύ σοφία και σύνεση κινούνται τα επενδυτικά κεφάλαια αυτή την ώρα στο χρηματιστήριο. Η εμπιστοσύνη δεν έχει αποκατασταθεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...