Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 7 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1.     Την Τετάρτη στις επτά το απόγευμα θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο της πόλης με την παρακάτω ημερήσια διάταξη. Το ενδιαφέρον εντοπίζεται στο πρώτο θέμα όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση ύστερα από μάλιστα και από την ενεργοποίηση του προγράμματος της κινητικότητας και της διαθεσιμότητας.


Θέμα 1ο: Συζήτηση επί των εξελίξεων στην τοπική αυτοδιοίκηση μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου
2.      Θέμα 2ο: Έγκριση Μελέτης Διαμόρφωσης οδού Έβρου σε οδό Ήπιας Κυκλοφορίας
3.      Θέμα 3ο: Έγκριση του Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ»
4.      Θέμα 4ο: Έγκριση της 56/2013 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων» με θέμα «Έγκριση κανονισμού λειτουργίας ΚΔΑΠ-ΜΕΑ»
5.      Θέμα 5ο: Έγκριση της 58/2013 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων» με θέμα «2η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2013»
6.      Θέμα 6ο: Επιχορήγηση Αθλητικού Συλλόγου

7.      Θέμα 7ο: Ετήσια συνδρομή του Δήμου στο περιοδικό «Ο Δήμαρχος της Αττικής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...