Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ. ΙΣΧΥΡΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Στις 28/7/2013 και ώρα 21.30 θανατώθηκαν (έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής) σκυλιά στον κεντρικό δρόμο Βασ. Γεωργίου της Π. Πεντέλης, μπροστά στον ΄΄Βενέτη΄΄ και δίπλα από το Δημαρχείο.
Υπολογίσαμε ότι πέθαναν εντός μισής ώρας από την ώρα που έφαγαν την φόλα, άμεση και πλήρης ακαμψία του σώματος μόλις πέθαναν και ενώ ήταν ακόμη ζεστά.
Ειδοποιήθηκε από την αστυνομία Πεντέλης (τους ευχαριστούμε πολύ) περιπολικό της Άμεσης Δράσης, το οποίο ήλθε άμεσα, κατέγραψε το συμβάν και θα γίνει αυτεπάγγελτη μήνυση κατ΄αγνώστων.
Κατατέθηκε στην Αστυνομία Πεντέλης ένα αποδεικτικό στοιχείο που  βρέθηκε κοντά στα σκυλιά (μπέϊκον  - κοτόπουλο τυλιγμένο με λαστιχάκι και μέσα είχε άσπρη σκόνη).
Άμεση όπως πάντα και πολύτιμη η βοήθεια των εθελοντών πολιτικής προστασίας Πεντέλης, περισυνέλεξαν τα 3 σκυλιά και συνέχισαν να ψάχνουν στην ευρύτερη περιοχή για τυχόν άλλα νεκρά ή σε κατάσταση ανάγκης ζώα.

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΠΕΝΤΕΛΗΣ 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...