Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ....ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Μόλις πριν λίγο βγήκε στην δημοσιότητα η ψηφοφορία στο ΔΝΤ κατά την τελευταία συνεδρίασή του για την εκταμίευση της τελευταίας δόσης προς της Ελλάδα. 
Σ΄αυτή την συνεδρίαση η Βραζιλία, που εκπροσωπεί το σύνολο των χωρών της Νοτίου Αμερικής απείχε από την ψηφοφορία ισχυριζόμενη ότι η εξακολούθηση της χρηματοδότησης της Ελλάδας μέσα απ΄π ένα πρόγραμμα που δεν φάνηκε να επιτυγχάνει, είναι καταστροφή.
Ανέφερε ο εκπρόσωπος ότι τα βήματα που έχει κάνει η Ελλάδα στο τελευταίο διάστημα δεν είναι αρκετά και ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Είναι πολύ πιθανό η Ελλάδα να μην μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της προς το ΔΝΤ, που είναι στα 28 δις περίπου όταν μάλιστα επενδύσεις δημόσιες και ιδιωτικές δεν φαίνονται πουθενά. 
Είναι πολύ κοντά στην πιθανότητα να δηλώσουν αδυναμία πληρωμής και να οδηγηθεί η χώρα σε μια χρεοκοπία με καθυστέρηση πληρωμών ή και στάση πληρωμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...