Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ

Με απόφαση της ΚΕΔΕ σήμερα οι δήμοι όλης της χώρας θα παραμείνουν κλειστοί διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της κυβέρνησης να μετακινηθούν οι σχολικοί φύλακες και οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας.
Μετά την χθεσινή σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ τέθηκαν οι προβληματισμοί και καταγράφηκε η αντίδραση της τοπικής αυτοδιοίκησης για την απομάκρυνση των υπαλλήλων αυτών των κατηγοριών.
Η ΚΕΔΕ παράλληλα αποφάσισε να συναντηθεί σήμερα με τον υπουργό κ. Μιχελάκη (στις 2.30 το μεσημέρι) και στη συνέχεια να συνεδριάσει εκ νέου με ανοιχτό το ενδεχόμενο να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο των δήμων της χώρας ακόμη μια φορά.
Πηγές αναφέρουν ότι με την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης πολλοί είναι οι δήμοι που εισηγούνται  επ΄ αόριστο κλείσιμο των δημοτικών καταστημάτων.
Εξαιρούνται από την σημερινή ΄΄απεργιακή κινητοποίηση΄΄ η λειτουργία των παιδικών σταθμών, το πρόγραμμα ΄΄βοήθεια στο σπίτι΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...