Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΣΠΑΠ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Έκτατη ευρεία σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ, υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Συνδέσμου Γ. Πατούλη για την πυροπροστασία του Πεντελικού     

Έκτακτη ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) κου Γιώργου Πατούλη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου, με αντικείμενο την επιχειρησιακή ετοιμότητα για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια των δασικών εκτάσεων της Πεντέλης και των γύρω περιοχών. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Διοικητές του 9ου και 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού κος Δημήτριος Ραπανάκης και κος Ιωάννης Καρακώστας αντίστοιχα, ο Ανθυποπυραγός του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού κος Ανδρέας Κλαδής, καθώς και επιχειρησιακοί παράγοντες του Συνδέσμου.

Στη διάρκεια της σύσκεψης αναπτύχθηκε εκτενώς το ζήτημα της επιχειρησιακής ετοιμότητας του Συνδέσμου κατά τη θερινή περίοδο, καθώς και οι ενέργειες που πρέπει να λαμβάνουν χώρα για την αποφυγή πυρκαγιών από αμέλεια.

Ο κος Πατούλης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές και εργαζόμενους των κλιμακίων των Δήμων μελών για την άοκνη προσπάθεια τους, σημειώνοντας ότι το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ βρίσκεται σε εγρήγορση για τη φύλαξη και προστασία των δασικών εκτάσεων.  

Από την πλευρά τους οι Διοικητές των Πυροσβεστικών Σταθμών που συμμετείχαν στη σύσκεψη εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κο Πατούλη για την άμεση συμμετοχή του ΣΠΑΠ σε όλα τα συμβάντα κατάσβεσης πυρκαγιάς.        


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ BLOG

Στο μέσον της θερινής περιόδου αποφάσισε ο ΣΠΑΠ να συσκεφθεί με την Πυροσβεστική και τους Εθελοντές για την επιχειρησιακή ετοιμότητα για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια του Πεντελικού; Μήπως αυτό έπρεπε να είχε γίνει στις αρχές της περιόδου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...