Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ......

Αφού έβαλαν ΄΄χέρι΄΄ στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων με την επιβολή της είσπραξης ΄΄χαρατσιού΄΄ μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, τώρα διευρύνουν την φορολογική βάση φορολογώντας ακόμη και τα ....κοτέτσια!!!!!
Θυμόμαστε ότι το ΄΄χαράτσι΄΄ είχε προσωρινό χαρακτήρα και ότι θα το εισέπρατταν για δύο χρόνια.
Θυμομαστε την μεγάλη ρήση του σημερινού αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού τότε, το 2011 στην Θεσσαλονίκη.....΄΄η περιουσία των Ελλήνων είναι της τάξης των 3 τρις ευρώ. Θα μπορούσαμε από εκεί να εισπράξουμε προσωρινούς φόρους για να απεμπλακεί η Ελληνική οικονομία από ισχυρά βάρη΄΄.
Πέρασαν δύο και πλέον χρόνια από τότε και σήμερα όχι μόνο δεν θα πάψει η είσπραξη ΄΄χαρατσιών΄΄ αλλά το παγιώνουμε το σύστημα και ταυτόχρονα το διευρύνουμε. Όλοι να πληρώσουν και να επιβαρυνθούν!!! Έτσι, λέγουν οι μεγάλοι σύμβουλοι στα υπουργικά γραφεία, θα ελαφρύνει το φορολογικό βάρος που πλήρωναν τα αστικά ακίνητα!!!!
Έτσι οι μεγάλοι αυτοί μικροσύμβουλοι τωνυπουργικών γαρφείων υλοποιούν την μεγάλη ρήση του αντιπροέδρου της σημερινής κυβέρνησης. Πληρώστε για την ακίνητη περιουσία σας, που αποκτήσατε με οποιονδήποτε τρόπο.
Κι επειδή απαιτείται να αποδίδεται δικαιοσύνη θα πληρώσουν όλοι για όλα!!! Ακόμη και τα κοτέτσια και τα μαντριά και οι αποθήκες και τα λογκάρια!!!!!
Τώρα ξύπνησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να αντιδράσουν και να ζητούν να μην φορολογηθούν τα....μαντριά!!!!!!!  Δηλαδή όλα τα υπόλοιπα ας φορολογηθούν.....
Και γιατί, κύριοι, να πληρώσουν και να πληρώνουν έτσι που εισάγεται το νομοσχέδιο αιωνίως; Για να καλυφθούν τα λάθη ενός σάπιου και ανίκανου κατεστημένου, ενός διαβρωμένου πολιτικού συστήματος, που εισέπραξε τεράστια ποσά από μίζες εις βάρος του Ελληνικού λαού; 
Το πολιτικό σύστημα ζητεί ουσιαστικά συγχωροχάρτι για τα νομήματά του. Συναινετικά αλλά ετεροβαρής η επιβάρυνση.
Και το αποκωρύφωμα των δημοκρατιών διαδικασιών που λειτουργούν σ΄αυτή την χώρα. ΄΄Χέρι΄΄ και στις καταθέσεις αλλά εμμέσως για μην προκληθεί και πανικός!!!! Όποιος χρωστά στο δημόσιο και έχει καταθέσεις θα έχει το δικαίωμα το κράτος να ανοίγει τον λογαριασμό και να εισπράττει το ποσό. Ουσιαστικά καταφανής παραβίαση του άρθρου 17 του Συντάγματος. 
Ποιός υπολογίζει το Σύνταγμα, θα έλεγε κα΄ποιος όταν έχουν προηγηθεί σωρεία άλλων αποφάσεων που έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρέλι!!!!
Σήμερα έμαθα ότι πολίτες σπεύδουν να εισπράξουν άμεσα τις συντάξεις και τους μισθούς τους μην τυχόν και τα εισπράξει το...Κράτος!!!!
Κατά τα άλλα οι καταθέσεις είναι εγγυημένες!!!!
Έ, ρε, γλέντια!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...